ЕТ Оптикал глас

ЕТ Оптикал глас
Дейност на фирмата:

Оптически магазин "Оптикал глас"

През 1999 година, г-жа Мария Райчева - специалист очен оптик - поставя основите и бъдещето на семеен бизнес.
Ресурс на магазина е иновационното професионално оборудване, което гарантира точно и прецизно изработване на очилата.
Всеки от нас носи персонална отговорност за Вашите очила.

Диоптрични очила
Колекции от диоптрични рамки, изразяващи елегантност и стилна визия за вашите бъдещи очила. Представени са и модели с оригинален стил и дизайнерски почерк, даващи избор за неповторимост на Вашия стил.

Слънчеви очила
Експозиция на водещи дизайнерски колекции от слънчеви очила, реализирани от качествени материали с гарантиран произход, доказана UV защита, ювелирна изработка в декорацията на дамските и безкомпромисна визия на моделите при мъжките слънчеви очила.

Контактни лещи
Контактни лещи с гарантиран произход и качество, разнообразие на материали и водно съдържание за максимален комфорт при носене. Богата палитра от цветове за естетична промяна на цвета на Вашите очи.

Аксесоари
Широка гама от продукти, осигуряващи комфорт и правилно съхранение на Вашите очила и контактни лещи. Много цветове и форми, даващи усещане за оригиналност и настроение във Вашия ден.

Прецизна и точна изработка на вашите диоптрични очила, с материали от водещи фирми в бранша, и ресурс от актуална техника и апаратура налична в Оптически магазин "Оптикал глас", което позволява и експресно изпълнение на вашата поръчка.
Разнообразие от възможности за избор на диоптрични стъкла с материали и покрития от авторитетни каталози на ESSILOR, Rodenstock, Carl ZEISS, INDO, SEIKO, HOYA и др.
Безупречен завършен вид и точна корекция на диоптричните рамки, които ползвате. Смяна на наносници и напасване на диоптрични и слънчеви очила, точно съобразени с цел максимален комфорт при тяхната употреба.
Възможност за сравнение на богата гама от цветни контактни лещи за козметична промяна на цвета на вашите очи. Ултразвуково почистване.

Възможност за най-правилен избор на дизайн и форма за вашите бъдещи очила, с цел правилен избор и задоволство от направената инвестиция за вашия зрителен комфорт и очно здраве.

ЕТ Оптикал глас ЕТ Оптикал глас ЕТ Оптикал глас ЕТ Оптикал глас ЕТ Оптикал глас ЕТ Оптикал глас

Позиция местонахождение

  За информация или запитвания към тази фирма, моля попълнете формата долу.Информация за фирмата

  • Категория: Медицина / Здраве / Красота
  • Подкатегория: Оптики
  • Град: Хасково
  • Адрес: ул. Хаджи Димитър 2
  • Телефон: 038 663109 ; 088 9320465
  • E-mail: mariq.raicheva@abv.bg
  • ID: 700
  • Сподели: Социални мрежи Социални мрежи


   направи VIP       направи TOP   

optikalglas публикува

VIP фирми

^ Нагоре